tentang Kami

Fannou Didirikeun taun 2007, éta saprak parantos ngalegaan ngalangkungan sababaraha akuisisi sareng ngagabung. Bisnis Utama: Desain Cetakan, R & D, Produksi sareng jasa. Utamana pikeun alat-alat leutik, industri komunikasi, téknologi calakan, industri éléktronika konsumén, Silicon Plastik, logam, rakitan produk éléktronik sareng produk periferal na. Ukuran Perusahaan: Aya opat basis produksi di Cina, kalayan distribusi logistik profesional sareng kapasitas jasa di bumi sareng luar negeri. Misi kami: janten mitra anu bangga dina industri (kalebet konsumén, padamel, pemegang saham sareng mitra pasokan). Headcount: 428 pagawé, kaasup 35 pamekar produk.

Rincian
Warta

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam. Kami gaduh kapang plastik mobil, cetakan peralatan makan, cet plastik pikeun mesin kopi, cetakan headset.